Siirry pääsisältöön

Maaliskuu

Trimmaus Petra Tuisku



Pikkasen kuulumisia . Sandra on tuonut perheeseemme iloa ja vauhtia . Välillä uhkaan tehdä kinttaat koko koirasta , mutta  kaikessa haasteellisuudessaan on koira jossa näkyy työn tulos kun jaksaa huumorilla ja pitkällä pinnalla kasvattaa . Claarasta on kasvanut pikku bodari kun Sandran matkassa sitkeästi on päättänyt pysyä. Claaran luonne on uskomattoman hieno . Avoin ,tasapainoinen ja vahva .  Rita voi olosuhteisiin nähden hyvin . On pirteä ja leikkisä. Välipäiviä pitkistä lenkeistä pidän sille . Sapen mukoseeleen menee päivittäin lääkitys . Kontrolli on keväällä. Toisessa silmässä vaivaa kuivasilmäisyys. Siihen aloitettiin voide , joka näyttäis jo päivän käytön jälkeen helpottavan silmässä tuntuvaa ärsytystä. Molemmat lääkitykset ovat sellaisia joita todennäköisesti Rita joutuu loppuelämän     käyttävän. , mutta jos ne auttaa on pikkujuttu mulle hoitaa. Toivottavasti auttavat.
Sandran ja Claaran kanssa käytiin Tornion näyttelyssä. Rop pentu ja sileä ERI olivat tuloksia. Kasvattini Tytin pennut olivat hienosti ROP ja VSP. Onnea kasvattaja Jonna - kennel Firmitas sekä Sanna Tytin omistaja. Onnittelut myös Helkan ja Topin omistajille Anulle ja Annelle. Myös Katrille ansaitusti taas onnitteluja . Hienosti handlasi Helkan . Näistä pennuista kuullaan vielä.
Claara kävi terveystutkimuksissa silmät, polvet ja sydän ok . Aiemmin olen jo testannut My dog dna testin jossa oli kaikki kunnossa.  Aika näyttää onko jo tänä vuonna Claaralla ensimmäinen pentue vai vasta ensi vuonna.
Nyt kuitenkin lomaillaan . Rovaniemellä on upean aurinkoiset ilmat ja lunta riittää.
Kasvattajatoimikunta palkitsi minut  sekä myös Johannan ja Tarjan jotka myös ovat lapin läänin kennelneuvojia . 
Ei niin pientä asiaa olekaan , että meihin ei voisi ottaa yhteyttä. Koirien / pentueiden tunnistusmerkintä sekä viralliset DNA testit kuuluvat myös meidän toimenkuvaan . Yhteystietomme löytyvät SKL sivulta. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .