Siirry pääsisältöön

ensimmäiset pakkaset




Eilen satoi ensimmäisen kerran lumen ja rännän sekoitusta. Muutamana yönä on mittari mennyt jo pakkasen puolelle. Pennut tykkäävät juosta ja tapella ulkona, eikä pieni pakkanen ja märkyyskään vauhtia hidasta. Pyykkikori on ollut kätevä jotta saan kaikki pennut yhtäaikaa heti kun heräävät ulos. Tekevät ulos yllättävän hyvin jo tarpeensa. Lissu vahtii yleensä aitauksen ulkopuolella. Meno näin viisiviikkoisena on jo vauhdikasta ja jaksetaan olla puolikin tuntia hereillä.
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Onkohan maailmassa toista koirarotua, jolla omanarvontunto säilyy vielä silloinkin, kun on "taistelussa" selvästi alakynnessä - jalat taivasta kohti - mutta häntä silti tomerasti pystyssä. Niinkuin tuolla yhdellä pikku-leijonalla...:) Ei voi muuta kuin ihailla! Olet Sie Heidi kekseliäs, kun olet hoksannu ottaa pyykkikorin käyttöön, jotta saat kaikki pennut yhtäaikaa (ja nopeasti!) ulos :) :) :) :) :) :) Ja sieltäkin kaksi kurkottelee ulos sen näköisenä, että "kyllä mie kohta pääsen tästä yli itsekin". Hyvää ja iloista pakkas(?)aamua sinne Rovaniemelle! Kiitos postista, Heidi, mie vastaan heti jahka ehdin.. Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .