Siirry pääsisältöön



Voi tätä vauhdin hurmaa ja uteliaisuutta mitä näillä pennuilla riittää. Olisipa kuiva ja lämmin viikonloppu niin saisivat olla ulkona.
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Onpa Teilla tosi ihana piha, missä leijonanpentujen kelpaa kirmailla! Niinkuin olen sanonut ennenkin, kyllä Lissun pennut saavat hyvät eväät elämään :) Sekä emon, perheen että myös ympäristön (ja ystävien?) suhteen!
Toivotaan kuivaa ja lämmintä viikonloppua niinkuin Sie Heidi itsekin toivoit!
Meillä odotetaan kahta ihanaa tyttärentytärtä, tytärtä ja heidän maanmainioita lapinkoiriaan sieltä Rovaniemeltä meille kyläilemään...:)
Arvaas Heidi mitä, kirjoitin Sinulle pitkän, pitkän sähköpostin toissa päivänä ja kuinkas kävikään? Kävi niinkuin ei koskaan ennen : tein välillä jotain muuta - ts liian kauan :( - tulin koneelle ja jatkoin kirjettä ja yritin lähettää... lähettää ja taas lähettää, mutta se ei suostunut lähtemään yhtään mihinkään, eikä edes tallentumaan - ja niin se koko komeus hävisi... jonnekin "tietokoneavaruuteen"..
No, vielä mie istun alas uudestaan ja kirjoitan Sulle samat asiat - tai ainakin melkein - ja lähetän sen sitten samantien.
Vanhuus ei tule yksin :)
Hyvää viikonloppua Sinulle ja koko perheelle+ ihanille karvaturreille tv Sirpa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .