Siirry pääsisältöön

Levi ja muitakin kuulumisia


Kukas se siellä kurkistaa :) Levi lappalainen. Koirilla on takapiha täynnä leluja. Minä nostan niitä aina osan ikkunalaudalle. Levillä on tapana haluta siitä joku lelu kun menevät leikkimään ulos. Aina ei riitä minun antamat lelut vaan silloin herra Angstrom ottaa lelun taitavasti itse, kiikkuen pöydälle ja sitä kautta saaden sen mitä haluaa .
Nyt olenkin viikon sairaslomalla. Eilen koirien kanssa lenkkeillessä pururadalla - kummassakin kädessä koira hihnassa - yhtäkkiä lähti toinen jalka alta, astuinko johonkin kuoppaan ? - nyrjähti - ja kaaduin niin etten kissaakaan ehtinyt sanoa suoraan kasvoilleni maahan. Käsillä en ehtinyt ollenkaan saada vastaan. Nyt sitten on puoli naamaa turvoksissa, ruhjeilla ja kipeänä sekä pää myös kipeänä . Silmä puoleksi muurautunut kiinni. Hmmm... eli tällaistakin voi sattua koirien kanssa lenkkeillessä. Kamalaa. Puoli päivää istuin sairaalan päivystyksessä , että pääsin lääkärin vastaanotolle. Todennäköisesti kun turvotus laskee on minulla elämäni ensimmäinen mustasilmä.
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .