Siirry pääsisältöön

Prinsessa



Todella surullisia uutisia. Eilen Lissun synnytys käynnistyi päivällä. Ja sitä jatkui .... en nyt jaksa siitä tarkemmin kertoa. Sydämellinen kiitos Iippa , että olit tukena illan ja yön . Aamuyöstä päädyimme siihen että Lissu on vietävä eläinlääkäriin ja siellä tuli yllätyksenä että pentuja olikin vain kaksi ja toinen oli niin iso että oli kuollut heti synnytyksen käynnistyttyä. Istukka irronnut ja pentu ei olisi mitenkään mahtunut tulemaan pois.
Lissu voi onneksi olosuhteisiin nähden hyvin ja hoitaa pientä prinsessaa hienosti. Pennun annamme nyt rauhassa kasvaa ja nautimme erittäin tiitterästä pikku neidistä .
Posted by Picasa

Kommentit

Sanna sanoi…
Onneksi Lissu voi hyvin! Kuulostipas niin tutulta.. Ruun pentujen emälle kävi samoin. Onnea nyt kuitenkin suloisesta pikku prinsessasta!! =)

Toivottaa Sanna ja Ruu Torniosta
Sirpa K. sanoi…
Voi Heidi, olen tosi pahoillani. Kyllä elämä voi olla arvaamatonta. Kaikki piti olla hyvin, mutta näin kävi, että toinen (jo etukäteen rakastetuista)pennuista menehtyi ja tilanne oli (niin luulen)varmasti kriittinen myös äiti Lissun ja pikku prinsessankin suhteen.
Siitä olen onnellinen, että Sinulle ja Teille kaikille rakas Lissu selvisi ja pikkuinen myös. Lämmin halaus Sinulle ja hellä silitys pikku prinsessalle ja urhealle Lissu-äidille.
Sirpa
Iiro ja Lore sanoi…
Ei ilman kyyneileitä voinut lukea teidän tapahtumia. Heidi - Onneksi Lissu voi hyvin ja vierellä Pieni Prinsessa:)

Halauksin
Kirsi-Mari
Unknown sanoi…
Halauksia ja rapsutuksia! Ihuna tyllerö siellä Lissun hellässä huomassa :)
Satu sanoi…
Täällä kovasti odoteltiin ja töiden lomassa seurattiin, miten mahtaakaan käydä. Voi :(

Voimia ja jaksamista Lissulle ja pienelle prinsessalle, uskotaan ja toivotaan että kaikki sujuu hyvin tästä eteenpäin! Heidille myöskin voimia ja jaksamista, itsekin saman kokeneena tiedän ettei mukavalta tunnu.
Funace´s sanoi…
Voimia ja jaksamista Lissulle ja pikkuneitille. Samoin sinulle Heidi...Onneksi äiti voi hyvin ja prinsessa vaikuttaa tiitterältä. Olimme hengessä mukana koko ajan...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .