Siirry pääsisältöön

sunnuntaina aamulenkin jälkeen

Elli ja Levi

Tiltu , Lissu, Elli , Levi

Tiltu ja Lissu

Tiltu 9 viikkoa vanha

Muutamana aamuna on ollut pikku pakkanen , mutta nyt oli kostea ja raikas keli . Koirille se ei ollut kuitenkaan este eikä hidaste . Tiltu lappalainenkin meni saman aamulenkin kuin isommat. Nyt luulisi , että uni maistaa pikku akalle.
Viikko on mennyt vauhdilla. Meillä ei ole rauhallista , meillä ei ole siistiä , meillä ei ole hiljaista eikä minulla ole vapaa-ajan ongelmia . Mutta meillä on iloinen ja onnellinen lappalaisten porukka. Tiltu on terhakka ja vauhdikas pikku akka. Kuuden aikaan herättää koko talon ja on sitä mieltä , että silloin on herätyksen aika. Ulos pilkko pimeään menee toisten perässä . Kivasti tekee tarpeensa jo ulos. Vahinkoja sisälle sattuu suht harvoin. Ruoka maistuu . Tiltun häntä heiluu koko ajan . Isoimpiaan ei pelkää vaan nauttii vaania ja tehdä hyökkäyksen Levin kimppuun. Levin parta on kyllä pikkasen harventunut. Toivottavasti Ellin parta ei harvene , kun sitä ei ennestäänkään ole . Hampaita Tiltun pitää koetella kaikkeen mm sohviin ja tuoleihin sekä ihmisten varpaisiin ja vaatteisiin. Rauha on palannut koirien keskuuteen . Arvojärjestys on tullut selväksi . Ei ole tyhjiä ärinöitä ja murinoita. Sen huomaa varsinkin illalla kun rauhoitutaan katsomaan telkkaria. Jokainen koira rauhoittuu nukkumaan. Tiltukin nukkuu niin sikeästi että käväisee iltaruuan aikana pikkasen hereillä syömässä ja jatkaa unia. Kunnes on taas uusi aamu ja uudet kujeet :))

Eilen Hyvinkäällä erkkarissa Kennel Afunique ROP - kasvattaja , Lissun veli Afunique Löwe ROP ja Lissun pikku sisko Afunique Napoleona VSP :) Tätäkin kautta todella lämpimät onnittelut Marianne , Tiitisen perhe ja Carlssonin perhe.

Ihania uutisia tuli sähköpostiin . Meidän Tiltulle on syntynyt Belgiaan pikku sisko (puoli). Pentu on myös yhtä ainutlaatuinen ja ainokainen kuin meidän Tiltu .

Käppislenkillä kävimme Lissun kanssa tänään kahdestaan nauttimassa syyspäivästä. Laitan tähän linkin mistä saa tietoa Rovaniemen alueen käppislenkeistä. Tervetuloa mukaan

http://www.kaapiosnautserimme.com/index.php?topic=420.300

Posted by Picasa

Kommentit

Anniina sanoi…
On se kyllä kasvanu todella paljon :) Aivan kuin se olisi luotu teidän laumaan. Tai no sehän on :) Niin luontevasti ne kaikki on osa laumaa. Ihania kuvia :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .