Siirry pääsisältöön

Tromssa 19.10.2008



Tuula ja Manne - paras suomalainen , luokkavoitto, PU 3

Minna ja Vinski , Voitto Suomeen :) ROP, Norjan Valio , Cacib, Upeaa !
( kuvassa oikean puoleinen )

Jo matkaa suunnitellessani halusin Lissulle ja itselleni pienen mukavan loman , joka katkaisee arjen pyörityksen ja sen saimme. Upeissa Norjan maisemissa ja erittäin mukavassa seurassa. Kiitos Tuula ja Minna .
Lauantai iltana starttasi bussi Rovaniemeltä ja lähdimme kohti Tromssaa. Kilpisjärvellä oli hieman lunta , mutta Tromssassa huomasi meren vaikutuksen ja siellä oli jo lämpimämpää. Näyttelypaikka oli erinomainen. Iso, lämmin ja siisti halli.
Lissu sai sen mitä menimme hakemaankin. Pitää hauskaa kehässä - jopa tuomarilla oli hymy huulilla. Etujalat tanssivat, takapuoli ja häntä heiluivat . Karvassa on välikarva - harva , karkea ja pitkä , tissit roikkuvat vielä ja kropassa näkyy mammaloma. Mutta meille se ei ollut este lähteä Norjaan . Voi sitä Lissun iloa kun pääsi yksin minun kanssa reissuun ilman muuta laumaa.
Tuula ja Manne tyylikkäästi voittivat valioluokan tullen PU 3 . Sitten pääsimme Tuulan kanssa seuraamaan Minnan ja Vinskin upeaa esitystä amerikkalaisen tuomarin kehässä. Minna ja Vinski tekivät sen ! Voitto Suomeen Raaheen :) Vinski ROP , Norjan Valio , Cacib . Vielä kerran hurjan paljon onnea Minna ja Vinski sekä lämpöiset onnittelut kasvattaja Annelle ja Satulle tietenkin myös.
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .