Siirry pääsisältöön

Pohjoisen Poika

©Seppo Koivuniemi
Siis on jotain uskomatonta kuinka hyvälle tuulelle voi kasvattajana tulla valokuvista ja kirjeistä ... sekä kännykällä lähetetyistä kuvista ja viesteistä joita kasvateilta saan . Kiitos teille kaikille L´s omistajille.
Seppo .. tuo puku on jotain niin hienoa että varmasti kaikki lappilaiset ihastelee kun näkee.
Anniinalle ja Winskille terveisiä ... ihana kun kävitte ja pentujahan tulette katsomaan :) . Marinan Kirille ( Lapland´s Auctore Aimee ) Kennel Pro Auctoreen on tulossa pentuja keväällä. Kiri on todella ihana luonteeltaan ja ulkonäkö on myös kohdallaan :)) . Arton Hilla on agilityn valmennusryhmässä . Katrin Cara on oppinut laulamaan nuotilleen eli laulaa kun on on sen aika :) eikä enää silloin kun haluaa .
Meillä kotona on pieni sirkus jota pyöritämme tämän viikon. Ellillä on juoksu , on pennut ja uros talossa. Mutta :)) Ihanan iloinen sirkus .

" Lapin poika mä on juurta noitain , taikarumpu soi syntyessäin . Porotokkaani huolella hoivain , joiun luikkaan mä tunturiin päin . Revontulta kun katselen illoin , kevään enteet jo taivaalla nään. Muistan tunturin tyttöä silloin, hymyn muistan ja mietteisiin jään ." kiitos Satu-Maria :)


Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Talvi

 Maa on valkoinen . Koirat nauttivat ja niin myös minäkin .  Olethan ajoissa yhteydessä jos tarvitset koirastasi virallisen DNA näytteen tai pentueelle sirutuksen . Päivisin en voi vastata puhelimeen . Laitathan viestiä tai sähköpostia. 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .