Siirry pääsisältöön

sunnuntaina

Lissu ja Helmi

Täplä Ukko

Ukko
Pentujen painot nousevat hyvin. Helmi johtaa ja kaksi poikaa tulee kannoilla . Pikku Ukkokin painaa hienosti jo 277 g .
Posted by Picasa

Kommentit

Sirpa K. sanoi…
Voi että ihana, Teillä on Lissulla suloinen pentue ! Kaikki hyvin niin äidillä kuin lapsosillakin :) Ja Sinulla Heidi myös ! Paljon, paljon onnea ja lämmin halaus sekä toivotus, että kaikki menee edelleenkin hyvin ja että aikanaan pikkuisille löytyy juuri heille sopivat kodit :)
Terveisin Sirpa + pkcolliet Varri (1v 10kk) ja velipoika Peetsi (7kk)
Heidi sanoi…
Hei Sirpa, kiitos :) tuhinaa ja välillä vikinääkin :) kuuluu taas meidän arkeen. Telkkaria emme tarvi moneen kuukauteen kun ihastelemme pentuja ja seuraamme niiden kasvamista. Terveisiä teidän koko perheelle joka on kasvanut pikku hiljaa :))
Sirpa K. sanoi…
Kiitos Heidi terveisistä! Totta puhut, kyllä suloiset koiravauvat (ja isommatkin :) aina telkkarin voittaa! Teillä riittää puuhaa, ohjelmaa, ihastelemista, katselemista pitkäksi aikaa :) Voi voi Heidi, mitenköhän Sie ja Sinun perhe raaskitte noista kullanmuruista luopua, kun se aika tulee.... Mutta onneksi se aika ei ole vielä lähelläkään !
Meillä on tosiaankin perhe kasvanut kahdella ihanalla colliepojalla :) :) He ovat täysiä veljeksiä Malinallin kennelistä (Ellen ja Luukaksen lapsosia), mutta molemmat ovat temperamentiltaan niin erilaisia kuin olla voi... Varri on kuin itse rauhallisuus, harkitsevainen ja hieman pidättyväinen,tulee "omillaan toimeen", ei hauku turhia, mutta puolustaa omaa kotia ja omia ihmisiä (kumealla haukunnalla). Peetsi on vilkas tulisielu, joka haukkuu ulkona herkästi vastaantulevia koiria (mutta on hyvää vauhtia oppimassa, että hiljaakin voi olla...). Peetsi on nopea kuin "viisi sormea ja vilaus" ja hän menee valikoimatta KAIKILLE syliin :)
Tällaista koiraelämää meille kuuluu. Jos nyt olisin Teillä "kärpäsenä katossa", mie varmaan vain istuisin siellä Lissun ja pentujen lähellä ja kurkkisin, ihailisin ja ihmettelisin heidän herttaista perhe-elämäänsä... Kaikkea, kaikkea hyvää koko kaartille, Sinulle Heidi ja kaikille Sinun perheesi jäsenille! Tv Sirpa, Varri ja Peetsi
Heidi sanoi…
:)) ja ajattele Sirpa ... tuntuu että vasta oli teillä se aika että teidän perheessä ei ollut yhtään koiraa ja nyt on vauhtia sekä varmasti iloa . Niin se vain on että jokaisella koiralla on oma luonteensa , vaikka samaa rotua olisivat. Joskus mietin että onneksi ... :))

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .