Siirry pääsisältöön

Juhannustaikoja

Juhannustaikoja on toiveissa elokuussa. Cara ja TT tapasivat onnistuneesti. Toiveissa olisi musta-hopeita ( kyseessä väriristeytyspentue geeniperimän laajentamiseksi joten mm pippuri-suolan väriset mahdollisia )  pentuja jotka ovat tasapainoisia luonteeltaan ja ulkonäön puolesta . Nyt ei auta kuin toivoa. Pidän blogin ajan tasalla.

Juhannus kului perinteisesti kotinäyttelyssä Rovaniemi KV ssa. Aurinko paistoi. Kesän ensimmäinen hellepäivä. Nasun Tenho sijoittui hienosti uroksissa toiseksi saaden Cacibin. Paljon onnea Nasu. Meidän pikku Kerttuun olen tyytyväinen. Kerttu vaatii vielä aikaa mutta narttujen neljäs sija KV näyttelyssä oli paljon enemmän kuin osasin odottaa. Raisan Kikille myös nuorten luokassa ERInomainen.  Kajaanista oli Sanni ja Maura ... Joka on kasvattini Martan tyttö. Maura taas hienosti nartuissa toiseksi. Onnea Sanni ja Anne myös ROP koirasta. Ihana oli nähdä pitkästä aikaa ystäviä läheltä ja kaukaa. Kiitos mukavasta päivästä.

Näyttelystä Kerttu lähti Nasun ja Tenhon matkaan kohti Tromssaa jossa tänään näyttely. Itsellä vielä viikko töitä ja sitten alkaa kesäloma. Loman aloitus alkaa heti lauantaiaamuna jolloin suuntaamme kohti Gällivaaraa koiranäyttelyyn .

Kiitos Nasu kuvista ja kuulumisista . Kerttu Tromssassa ERI 1 ja Tenho EH 2.



Kiitos Tuula kuvasta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .