Siirry pääsisältöön

Kesäloma

Kesäloma alkoi . Onnittelut kaksivuotiaille Fire pennuille. Lauantai aamuna aikaisin herätys ja kohti Gällivaaraa  Nasun ja Tenhon kanssa. Pikku Kerttu jatkoi sileää ERInomaista linjaansa. Tyytyväinen olen neitiin. Pikkuhiljaa saa massaa ja aikuistuu. Katri oli hienosti Niran kanssa narttujen neljäs ja Nasu Tenhon kanssa urosten kolmas. Ylpeänä katsoin Niran ja Tenhon esiintymistä ja liikkeitä ... Vaikka alusta oli märkä kuoppainen nurmikko. Muutama viikko lomaillaan näyttelyistä ja sitten onkin lappalaisten kesäpäivät ja Oulu KV.

Ei yksikään näyttelymenestys kuitenkaan ole näiden kuulumisten yläpuolella. Niina , Juha ja Viivi laittoivat kuvan Huldasta joka on heidän matkassaan Alastarolla moottoripyörien kiihdytyskisoissa. Pienen korvilla kuulokkeet . Ihana kuva. Samoin mainioita kuvia olen saanut Leean ja Teemun perheen Jodasta joka nauttii kesästä ja sosiaalistuu kulkemalla perheen matkassa lomalla. 

On hetkiä , kun kasvatti tai oma koira sairastuu ...kuolee , että mietin lopettavani kasvattamisen. Mutta tämä ilo mitä saa tuottaa toisille on se kantava voima ..muistaen aina ...nöyränä. Yhdessä , ei yksin.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää Joulua

 

Kesä

Kesä ja kesäloma .  Aurinkoista kesää kaikille .  

Aurinkoista kesää kaikille

  Kennelneuvonta sekä tunnistusmerkintä asioita koskevissa yhteydenotoissa minut tavoittaa heidi.kennelneuvonta@gmail.com     tai puhelimitse 0405166814 .